Xerrades i performance a Figueres en el Dia contra la violencia envers les dones

2014-11-25 09:00

Aquest dimarts 25 de novembre el Grup de Dones de l'Alt Empordà organitza diferents actes a Figueres per l'eliminac​ió de la violència masclista contra les dones.

A les 11:00 del matí, xerrada a l'Institut Olivar Gran, a càrrec de Susana Bosch, tècnica del SIAD de Figueres, i membres del Grup de Dones de l'Alt Empordà "Glòria Compte"

A les 18:00, a la Plaça de l’Ajuntament, lectura del Manifest i Perfomance, a càrrec dels alumnes de 4rt d’ESO i Batxillerat de l’Olivar Gran, amb la col·laboració dels joves de KSAMEU.

A les 20:00, a la Biblioteca Fages de Climent, xerrada “Com parlem als nostres fills i filles de l’amor i la sexualitat”, a càrrec de Cristina Vila, sociòloga i Agent d’Igualtat. Aquest acte tindrà traducció per a les persones sordes, amb la col·laboració de l’Associació Gironina per a persones sordes. Hi haurà un pica-pica final.

Tanmateix, en els actes al voltant d’aquest dia, el dijous 27 a les 19:30 i en el marc de la campanya  “El meu cos, els meus drets”, organitzada per Amnistia Internacional, a la Galeria Dolors Ventós s’hi farà la xerrada “Drets Humans i treball sexual”, a càrrec de Clarisa Velocci, de l’Associació GENERA.

I ja per acabar, el proper divendres 28, en el cicle de cinefòrum que cada darrer divendres de mes realitza el Grup de Dones de l’Alt Empordà Glòria Compte, es passarà la pel·lícula “Te doy mis ojos”. Això tindrà lloc al Centre Cívic Joaquim Xirau de la Marca de l’Ham, a les 19:30.