Víctor Colomer ARSE presenta un mural efímer dins la programació d'Empordoneses

2016-03-23 19:00

Empordoneses 2016 continua aquest dissabte 26 de març a les 18 hores amb l’acció de l’artista Víctor Colomer (ARSE) que realitzarà davant els transeünts el mural efímer Origen Síria a la plaça de l’Ajuntament de Figueres. 

L’autor explica que “des de fa segles, les guerres, els règims dictatorials i la fam han obligat milions de persones a abandonar els seus orígens per poder viure dignament. Els refugiats siris són els últims que estan vivint aquesta experiència. Aquest projecte és un homenatge a la seva gent. Vull retratar aquest dur viatge a partir de la repetició de diverses imatges on es poden observar diferents refugiats siris. L’obra està pensada perquè el públic hi pugui interactuar, ja que a mesura que passa el temps s’aniria veient com evoluciona el projecte, des de la primera imatge fins a un instant en què la massa de refugiats es fa gegant i el públic viu allò  que avui en dia sent la població siriana”.

Víctor Colomer Cavallari, en les seves obres firma com a ARSE. Estudia batxillerat artístic a l’Institut Alexandre Deulofeu. Al mes d’octubre va participar al Festival Ingràvid, el que va ser el seu primer treball artístic en solitari en una exposició. També ha portat a terme altres treballs amb els companys de classe en nom de l’institut.