Verema a l'antiga al Mas Coll de Roses

2013-09-16 19:00

El proper dissabte, 21 de setembre, és la data escollida pel Celler Espelt Viticultors per a celebrar la cinquena edició de "La Verema, com abans", al Mas Coll de Roses, en la qual durant el matí els participants podran gaudir de la verema com es feia antigament i on es collirà el raïm, es traslladarà amb semals i tractors d’època, es premsarà amb els peus, i es podrà tastar el most, gaudint, a més, d’un esmorzar (pa amb tomàquet, embotits casolans, fruita...), acompanyats dels vins del celler. 

Com en altres ocasions, hi serà present la música, en aquesta ocasió dels Grallers del Montgrí i es compta amb la col·laboració dels Amics dels Tractors d’Època de l’Empordà, que -a més-, faran una exposició de diferents models. Finalment, aquells que ho desitgin podran visitar l’interessant espai museístic del Coll de Roses-Wine Family Museum.

La jornada s’iniciarà a dos quarts d’onze del matí al Mas Coll, de Roses i per a participar cal fer la reserva prèvia als telèfons 972 256 465 - 972 531 727.