Unió de Pagesos crida la pagesia a l'aturada de país i convoca tractorades

2019-10-17 16:00

Unió de Pagesos crida la pagesia a participar demà a l’aturada de país a la qual està convocat el conjunt de la societat catalana i denuncia les greus conseqüències de la sentència contra el procés en els drets polítics de la ciutadania, com els de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política.

El sindicat agrari majoritari del camp català s'adhereix a aquesta aturada que aplega múltiples organitzacions polítiques, sindicals, socials i veïnals de Catalunya i crida a la participació als diversos actes que es facin als pobles i ciutats i a les concentracions de la tarda a les principals ciutats del país. Així mateix, Unió de Pagesos fa un tancament patronal: mantindrà tancades totes les oficines i suspèn les activitats programades durant tot el dia.

El sindicat reitera el seu desacord amb la sentència del Suprem, que no resol el conflicte polític, i denuncia la injustícia de la condemna per als líders catalans polítics i socials.

Unió de Pagesos convoca la pagesia a participar amb tractors en diferents punts del país. A l'Alt i Baix Empordà faran una concentració de tractors a les 9 h a la cruïlla de Verges, i a les 10 h al polígon de Vilamalla (davant de Mafesa), per sortir les dues columnes a les 11.15 h cap a Figueres i arribar a la Rambla d’aquesta població a les 12 h.