Una persona morta en una col·lisió frontal a la Jonquera amb tres vehicles implicats

2018-02-09 08:00

Una persona ha perdut la vida aquest dijous en un accident a la N-II al punt quilomètric 778,2 al terme municipal de la Jonquera. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 17.39 h.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s'estan investigant, hi ha va haver una col·lisió frontal amb tres turismes implicats. Com a conseqüència de l’accident, va morir el conductor d’un dels turismes, un home de nacionalitat portuguesa. A més, hi va haver un ferit greu, el qual va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona, i un altra persona ferida menys greu, la qual van traslladar a l’hospital de Figueres.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. També hi va treballar la Policia Local de la Jonquera.

Quant a l'afectació viària, la carretera va estar tallada al trànsit en els dos sentits de la marxa, tot i que es van habilitar desviaments per l’AP-7 en sentit nord. Cap a les 20.09 h, es va reobrir la circulació.

No ha estat l'única víctima mortal d'aquest cap de setmana a la N-II. El dimecres, al punt quilomètric 773, també va perdre la vida el conductor d'un vehicle que va sortir de la via. Va passar poc abans de les 4 de la matinada.