Una avaria en la calefacció obliga a suspendre "Tennessee" al Teatre de Roses

2012-02-10 14:40

La representació de l’obra "Tennessee (W)" programada per a demà dissabte 11 de febrer a les 21 h, ha quedat anul·lada a causa d’un problema en el sistema de calefacció del Teatre Municipal de Roses. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament està en converses amb la companyia teatral per poder programar la funció per a una altra data. Les persones que havien adquirit les entrades de l’obra anticipadament, poden bescanviar-les a les oficines del Teatre per l’import corresponent.

L’avaria produïda en el sistema de calefacció del Teatre ha vingut provocada per les baixes temperatures dels darrers dies i la forta tramuntana, així com pel fet que en els darrers anys no s’havia realitzat el manteniment anual recomanat de l’equip. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, ha manifestat que en els darrers mesos s’han hagut de fer front a tasques de manteniment i reparació de diversos equips i espais del TMR (caixa escènica, pati de butaques, plaques de façanes exteriors,...) que no havien estat ateses en els darrers anys.

“Malauradament, ha comentat, no hem arribat a temps d’efectuar les revisions oportunes del sistema de calefacció i s’ha produït l’avaria. Hem optat per suspendre l’obra de demà, perquè a més d’un alt nivell qualitatiu en la programació del TMR, volem garantir el seu ús en condicions idònies.”