Un tren portarà els figuerencs a la manifestació de la diada a Barcelona

2012-08-28 20:00

Els bitllets del tren per anar a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona, des de Figueres i Girona, es posaran a la venda a Figueres demà dimecres, 29 d’agost, a partir de les 10 hores. Es podran comprar presencialment a l’àrea de l’Alcaldia de l’Ajuntament de Figueres (plaça de l’Ajuntament, 12 - 1er pis). La resta de dies l’horari de venda serà de 8 a 15 hores. 

El preu del bitllet d’anada i tornada per als adults és de 10 euros i per als menors de 14 anys és de 5 euros. Destacar que pels menors de 4 anys, sempre i quan no ocupin un seient, no han de pagar. 

Es tracta d’un tren especial -organitzat pels ajuntaments de Figueres i Girona- que comptarà amb 6 vagons i capacitat per a 500 persones, que sortirà de Figueres el mateix dia de la Diada a les 15 h, farà parada a Girona cap a les 15.30 h, i arribarà a Barcelona amb el temps suficient per poder assistir a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana. El tren de tornada sortirà de Barcelona a les 21 h del mateix dia. 

Els propers dies, i a l’espera de rebre el vist-i-plau de l’entitat bancària, també es podrà realitzar la compra dels bitllets de forma on-line. Serà a través d’una aplicació que s’instal·larà als respectius webs municipals.