Un treball sobre el feminisme en l’obra de Gemma Lienas guanya la 5a edició dels Premis Mª Rosa Ymbert

2011-03-10 15:00

El treball d’Irene Gou, titulat El feminisme en l’obra de Gemma Lienas, ha guanyat el primer dels guardons de la 5a edició dels Premis Mª Rosa Ymbert.

Ahir al Cercle Sport Figuerenc, en el marc dels actes organitzats per l’Ajuntament de Figueres en motiu del Dia Internacional de la Dona, es va fer públic el resultat d’uns premis adreçats a alumnes d’ensenyament secundari de l’Alt Empordà. La resta de guardonats són: 2on premi per a Víctor Fernández pel treball Conciliació vida familiar i laboral; i el 3er premi pel treball Violència de Gènere: Per què? elaborat per Laia Olivencia. El jurat també ha decidit atorgar un accèssit al treball d’Elena Porxas, Escultura: Discriminació a cada racó.

La regidora del Servei d’Igualtat, Olga Carbonell, va destacar durant el lliurament “l’esforç realitzat pels alumnes que han presentat els seus treballs a uns premis molt importants que esperem que ens els propers anys es confirmin com un dels referents en la seva matèria”.

Finalment, recordar que el Cercle Sport també va ser escenari d’una xerrada a càrrec de l’escriptora, Maria Mercè Roca, i del sociòleg i pedagog, Jordi Feu, i d’un concert del grup de polifonia tradicional catalana, Ara Pla.