Tres detinguts per un robatori en un pis del carrer Sant Jordi de Figueres

2021-05-26 17:45

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 25 de maig tres homes, d’entre 19 i 22 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un pis.

Pels volts de les tres del matí els Mossos van rebre l’avís que tres joves estaven robant a l’interior d’un pis i el propietari els havia sorprès. Els fets van passar al carrer Sant Jordi de la població de Figueres. Els lladres van forçar una finestra corredissa de la terrassa i van aconseguir sostreure diners en efectiu, documentació i quatre bosses de mà.

Arran dels fets vàries patrulles van iniciar una recerca per a localitzar els autors del robatori.

Una hora més tard els mossos van escoltar sorolls en un edifici abandonat. Quan van fer comprovacions, van localitzar dos homes que tenien tots els objectes sostrets al pis saquejat. El dos sospitosos van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori.

Durant al migdia del mateix dia 25 de maig els agents van localitzar al mateix lloc  la tercera persona implicada en els fets i el van detenir.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.