Tres detinguts per un apunyalament a l'exterior d'un local de nit de Figueres

2020-01-16 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir els dies 14 i 15 de gener, a Figueres, tres homes de 35, 34 i 19 anys, de nacionalitat dominicana i veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un homicidi en grau de temptativa.

Els fets van passar el dia 12 de gener, cap a les sis del matí del matí, quan es va produir una baralla a l’exterior de la discoteca Noche de Luna de Figueres durant la qual un home va ser agredit amb una arma blanca.

Immediatament els serveis d’emergència van traslladar al ferit, que presentava tres ferides d’arma blanca, a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Arran aquest fet es va iniciar una investigació per tal d’identificar i localitzar els autors de l’agressió. Després de diverses indagacions, els agents van aconseguir identificar les tres persones implicades que van ser detingudes ahir i abans d’ahir a Figueres.

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, passaran avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.