Tractorada contra el macro-càmping de Garriguella

2017-08-11 12:30

Unió de Pagesos convoca per a aquest dissabte, 12 d’agost, a les 10 h, una tractorada per expressar l’oposició amb la implantació d’un gran càmping per a 2.000 persones al municipi de Garriguella.

El darrer 7 de juliol, el sindicat ja va manifestar en un comunicat la seva preocupació per l’impacte ambiental que tindrà l’equipament en un sector de sòl de protecció territorial d’interès agrari i paisatgístic. A més, serà un factor de densificació del territori i, per les seves dimensions, exigeix uns recursos hídrics que encara cal avaluar si el municipi pot abastir.

Per aquest motiu, el sindicat ha demanat a l’Ajuntament de Garriguella l’aturada immediata dels tràmits per a l’aprovació del projecte i que es comprometi en la conservació del paisatge i les activitats del territori.

La concentració convocada vol insistir en aquests punts amb una marxa en tractor que transcorrerà per la carretera C-252 en direcció a Palau-Saverdera, continuarà per la GI-610 fins a enllaçar amb GI-614 i efectuarà un canvi de sentit per tornar al punt d’origen després d’atravessar Garriguella.