Torna a onejar una estelada a la Serra de Rodes i l'exèrcit fa arribar les seves disculpes a l'alcalde

2014-10-29 19:00

Aquesta tarda de dimecres, poques hores després que un grup de militars fés malbé l'estelada de la Serra de Rodes, ha tornat a onejar una nova bandera just a sota de l'altra. Asseguren que aquest divendres la substituiran per una altra de molt més gran.

L'alcalde del Port de la Selva Josep Maria Cervera ha publicat al seu Twitter "he rebut la disculpa del comandament de l'exèrcit per l'acció d'aquest matí al Coll del Mosquit, atribuït a un soldat, no al col·lectiu". Cervera ha afegit en un segon missatge "comandament m'ha demanat que fes extensiva la disculpa a tot aquell que s' hagi sentit ofès. Jo els hi accepto".

Aquest matí diferents missatges a les xarxes socials han denunciat la presència d'un nombrós grups de militars pels camins de Sant Pere de Rodes. Un d'ells deia "fa uns moments 40 militars espanyols han pujat al castell de Sant Salvador de Verdera i han arrencat l'estelada". Les piulades i les fotografies s'han anat compartint recriminant aquesta acció d'alguns dels membres d'aquest grup de militars que, presumiblement, feien maniobres en aquesta zona com acostumen a fer sovint.

Foto: Carme Llimiana