Tom Jones, Earth, Wind and Fire, Luz Casal i Serrat al Festival de Peralada

2015-04-10 13:30

El cantant gal·lès Tom Jones, portarà al Festival Castell de Peralada els seus èxits més coneguts com "Delilah", "It's Not Unusual", "She's a Lady", "Kiss" o "Sex Bomb", entre d’altres. És un dels noms que destaca en la programació que s'ha presentat avui divendres i de la qual es posen a la venda les entrades a les 4 de la tarda.

Tom Jones actuarà el 18 de juliol a l'Auditori Parc del Castell per on també passaran altres artistes internacionals de reconeguda trajectòria en el món del pop com Earth, Wind & Fire (4 d'agost) o el líder de Supertramp Roger Hodgson (8 d'agost).

Noms com Joan Manuel Serrat (25 de juliol) o Luz Casal (7 d'agost) també destaquen dins l'apartat conegut com "Estiu musical". El Festival de Peralada també inclou espectacles de lírica i dansa com "El amor brujo" reiventat per La Fura dels Baus en el centenari de Manuel de Falla amb una posada en escena màgica on intervenen l’agua i el foc, la força física dels moviments corporals, el poder de les olors i la llum que, com l’amor, pot sobrepassar tots els límits. Una combinació d’innovació, adaptació i ritme en un nou espectacle músic-teatral carregat de màgia i bruixeria, narrada sota la mirada cinematogràfica de José Val del Omar. La Fura dels Baus, en estat pur.