Tequatre entra a formar part d'Escena Amateur

2014-10-01 20:00

La companyia de teatre Tequatre ha entrat a formar part des d’avui d’Escena Amateur després que l’Associació Teatral Amateur Gironina (ATAG) també mostrés el seu interès per formar-ne part. L’anunci es va fer durant el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) en el qual Tequatre va participar-hi amb la coproducció “Metro” amb la companyia de teatre Maru-JASP d’Alcalá de Henares. 

El fet de compartir aquesta experiència els ha portat a ampliar el seu ventall i ambdues companyies estan presentant el projecte en alguns certàmens i concursos de l’Estat Espanyol. Per a Tequatre era important entrar a formar part d’Escena Amateur, on només hi han inscrites 3 companyies catalanes juntament amb l’Associació Teatral Amateur Gironina (ATAG), per tal de poder donar-se a conèixer en l’àmbit de l’estat espanyol. 

“La nostra intenció és aprendre cada dia una mica més. Ampliar els nostres horitzons i presentar-nosa concursos i festivals reconeguts és un dels nostres objectius a curt termini. Tenim nous projectes en marxa i estem en constant evolució. Entrar a formar part d’Escena Amateur ens permetrà estar en contacte amb les millors companyies d’abast estatal” explica un dels membres de la companyia Tequatre. 

Tequatre es va formar a l’any 2006 i, durant aquests anys, el seu treball constant, els ha permès fer-se un lloc en el teatre amateur de les comarques de Girona.