Sons del Món ja ha venut més de 7.000 entrades

2019-06-26 21:00

Sons del Món comença divendres 5 de juliol amb una programació caracteritzada per artistes internacionals molt destacats i multitudinaris a la Ciutadella de Roses, com Texas, que celebrarà 30 anys de l’edició del seu primer disc Southside. També Boney M, liderats per la cantant original Maizie Williams, celebrarà 40 anys de carrera de la llegendària banda. Els colombians Morat protagonitzaran una de les grans nits on no fallaran els grans èxits que tenen milions de reproduccions. L’esperit de Bob Marley serà present a l’actuació de The Original Wailers, la banda amb qui va enregistrar gran part dels seus discos i va realitzar les actuacions en directe que el van consolidar com una llegenda universal i eterna.

Per altra banda, Sons del Món aposta per artistes de l’estat, com Luz Casal que adaptarà el seu repertori a l’espai màgic de la Basílica de Castelló d’Empúries el 6 de juliol; i Ramon Mirabet, que hi presentarà el seu nou disc el dia 5 donant el tret de sortida a la programació d'enguany. Per altra banda, a la Ciutadella de Roses, hi actuaran Rozalén, amb la seva fusió de pop i flamenc amb lletres socials que agrada a tots els públics, i Oques Grasses, el fenomen festiu d’aquest any a Catalunya.

Laura Masramon continua un any més essent la sommelier del festival i la responsable de realitzar els maridatges entre els artistes programats i els vins de la DO Emporda, que és un dels altres trets singulars del Sons del Món.