Science Needs You proposa cinefòrum i teatre

2023-10-18 18:00

Les jornades de divulgació científica Science Needs You!, organitzen la pròxima setmana a Figueres la projecció d'un documental amb posterior cinefòrum i l'estrena d'un espectacle de dansa. Tots dos esdeveniments aborden la temàtica que vertebra el cicle d'enguany: Les fonts d’energia del futur.

El dimecres 25 d'octubre, amb el suport del Cineclub Diòptria, hi ha programada una sessió doble de cine-fòrums als Cat Cinemes de Figueres amb la projecció del documental Let there be light. La pel·lícula explica el desenvolupament del projecte ITER de fusió atòmica dut a terme al sud de França, el qual té per missió crear una estrella artificial que proporcioni energia neta a la humanitat. Tràiler de la pel·lícula aquí.

A les 11 del matí es farà una sessió adreçada a estudiants dels IES de l’Alt Empordà conduïda pel físic teòric i director de l’observatori d’Albanyà Pau Bosch. I a les 20.30 hores, es farà un segon passi, aquest obert al públic general, en què també participarà Pau Bosch en un cinefòrum posterior a la projecció.

Per últim, el diumenge 29 d’octubre a les 18 hores hi ha programat al Teatre Municipal el Jardí l’espectacle familiar de dansa (de 6 a 10 anys) titulat Cometa, de la ballarina i coreògrafa Roser López Espinosa. Es tracta d'una aventura galàctica per redescobrir i meravellar-nos de la força de la gravetat, les possibilitats del moviment i l'empatia.