Sanjosex presenta en acústic el nou disc des de 'la sala online' als estudis Music Lan

2020-05-11 18:00

Aquest dissabte 16 de maig a les set de la tarda el bisbalenc Sanjosex estrenarà el seu nou treball titulat “Dos Somnis”. El mateix dia i a la mateixa hora la-sala.online obrirà les seves portes, o finestres, per primera vegada. 

Ja ho anunciava Sanjosex en el seu primer single “La Revolució”, de manera quasi premonitòria: “Jo faig la revolució per internet des de casa". I serà per internet com presentarà  aquest nou treball. Ho farà sense barreres, en directe, obert a tothom des de la-sala.online i de tots els perfils col·laboradors d’aquesta nova iniciativa cultural. 

La-sala.online és un espai virtual on el públic podrà gaudir d'actuacions onlive i interactuar amb els artistes. També posa a disposició del públic els mitjans necessaris per a que l'artista i tots els que fan possible l’actuació, cobrin per la seva feina. De la mateixa manera facilitarà als músics unes bones condicions tècniques de so i d’imatge. 

La música als balcons ens està regalant molts moments emocionants mentre segueix la incertesa en el futur pròxim.  “la-sala.online no podrà substituir  tots els concerts, festivals o festes majors  que s'han hagut de cancel·lar  a causa de la crisis del COVID-19,  però per alguna cosa hem de començar, oi?” comenta Pere Toro, un dels promotors i responsable  de The Jump Productions. 

Sanjosex va gravar aquest nou disc als Estudis MusicLan, i també serà en aquests estudis on farà aquest concert de presentació.  I és que l’estudi d’Avinyonet de Puigventós és també un dels promotors de la iniciativa.  “Volem oferir a l’artista els mitjans perquè es pugui concentrar exclusivament en la seva actuació, en la seva música, com sempre hem fet i com esperem poder continuar fent” ens diu Jordi Solé, director de MusicLan. 

“Dos somnis” és un disc breu i concís que Carles Sanjosé ha plantejat amb els peus a terra i amb esperit de quilòmetre zero. Un disc que també pren el pols al moment actual, amb cançons com “La revolució” que semblen dibuixar un pont entre l’1 d’octubre i els dies del confinament. Primer s’anaven omplint les places i de cop les places s'han buidat, però la revolució continua al sofà de casa, educant el teu fill estimat. 

“Plataformes com la-sala.online ens permeten, en entorns d’incertesa com els que ara estem vivint, seguir treballant en positiu. Organitzar, posar dates, seguir fent que les “coses passin” , que els artistes puguin tocar, connectar amb el seu públic i emocionar-nos” Noemí Morales, promotora de la-sala.online i responsable d’Atelier, Esdeveniments.