Sònia Martínez vol renovar la confiança dels jonquerencs

2015-02-07 09:00

Sònia Martínez va ser presentada divendres al vespre com a cap de llista de CiU de la Jonquera en les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’acte, que va tenir lloc al Porxos de Can Laporta, a La Jonquera,  va reunir a més d’un centenar de persones i va ser presentat per Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis.

Durant la seva intervenció, la candidata de CiU i actual alcaldessa, Sònia Martínez, va explicar que “em torno a presentar perquè tinc il·lusió i ganes per treballar pel meu poble i els seus vilatans”. Per Martínez “moltes de les prioritats del nostre programa, presentades l’any 2011 eren projectes de més d’una legislatura i tinc la voluntat de continuar per tal de dur-los a terme”. A més, “l’actual context econòmic que vivim ha fet que la prioritat en aquesta legislatura fossin els serveis públics i socials de primera necessitat i el manteniment de les infraestructures”.

La candidata de CiU va fer un repàs de la feina feta des del 2011 a l’Ajuntament en què va destacar la gran feina feta per reduir l’endeutament, “hem passat d’un endeutament del 47% l’any 2011 a un 12% en aquests moments. A més, complim la normativa de pagament de proveïdors que en aquest darrer trimestre ha estat a 7 dies”. Altres dels temes que s’han treballat molt en aquesta legislatura ha estat “millorar considerablement la seguretat ciutadana, reduint de manera important els robatoris i furts tant a la zona urbana com a les zones comercials i aparcaments”. 

Per altre banda, la candidata de CiU també va anunciar les línies principals del programa que presentaran en els propers mesos, que segons va informar encara hi estan treballat per tal de recollir les inquietuds i aportacions tant de la gent del poble com de les diferents associacions del municipi que vulguin donar el seu punt de vista. Entre d’altres aspectes, el programa es centrarà principalment en “millorar la qualitat de vida dels jonquerencs i jonquerenques per això aquests propers 4 anys treballarem sobretot en l’àmbit social, perquè el primer són les persones i el seu benestar; també farem especial èmfasis en millorar la qualitat urbana del carrer Major per tal de prioritzar el petit comerç de proximitat”.