Roses proposa una Fira de Cervesa Artesana amb diverses actuacions musicals

2018-10-08 13:00

Els dies 12, 13 i 14 d’octubre, Roses acollirà la I Fira de la Cervesa Artesana & Music, una nova proposta lúdica que uneix música i cervesa artesana. La realització de la fira tindrà lloc a l’Illa d’Ítaca (davant dels Cinemes de Roses), que també obre la participació a les associacions benèfiques del municipi que vulguin donar a conèixer les seves propostes i recaptar fons amb la venda de productes.

La convocatòria per als interessats a participar en aquesta proposta està oberta fins al proper dimarts 9 d’octubre. Poden fer-ho tots els productors de cervesa elaborada amb ingredients tradicionals (malt d’ordi o altres cereals en gra, llevat seleccionat, llúpol...) i fabricació manual per sobre dels procediments mecànics, que doni com a resultat un producte individualitzat, que no es produeixi en grans sèries i realitzat per microempreses.

A més de les parades de cervesa artesana, s’habilitarà un espai per a associacions benèfiques inscrites al Registre Municipal d’Entitats, que podran aprofitar aquest esdeveniment per donar a conèixer i recaptar fons per a les seves propostes i activitats.

La fira iniciarà la seva activitat el divendres 12 d’octubre a partir de les 16 h, amb l’obertura d’estands. A les 20 h, l’actuació de Joan Pau Cumellas i Tòfol Martínez Band (blues), iniciarà l’apartat musical, que seguirà amb el concert del grup de versions rock The Bazaga’s (22 h). Dissabte la fira obrirà al matí, a les 10 h, concentrant les actuacions musicals a partir de les 18 h amb el concert familiar Reggae per Xics (18 h), The Leftovers Band (20 h) i Removida (22 h). El darrer dia, diumenge, la fira obrirà de 10 a 14 h i comptarà amb el concert de Txell Sust i August Tharrats Trio (swing-jazz), a les 12 h.