Roses proposa el primer 'Market Hola Estiu'

2017-06-06 10:00

“Market Hola Estiu” és la innovadora proposta que Roses Comerç ha impulsat amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del municipi . Amb voluntat renovadora l’Associació ha volgut donar un gir i un nou format a la Fira que ha dut a terme els últims anys .

La primera edició del “Market Hola Estiu” es durà a terme el proper 10 de juny a  partir de les 18h i fins la mitjanit al davant la Ciutadella de Roses i reunirà una trentena de comerciants que exposaran els seus productes relacionats amb la moda, l’artesania, els complements i la gastronomia. També hi haurà actuacions musicals en directe a càrrec de la cantautora empordanesa Madamme Mustash i el DJ discomòbil Giró. Se celebrarà en paral.lel a la vuitena Festa del Mar que es durà a terme el cap de setmana del 10 i 11 de juny.

“Market Hola Estiu” es du a terme per tal de facilitar als comerciants i artesans de Roses presentar els seus productes i col.leccions de temporada. Per aquest motiu també hi haurà desfilades. A banda de les parades d’artesania, roba, calçat i complements hi haurà un espai on es podran degustar les especialitats dels comerciants rosincs.

A més, el “Market Hola Estiu” serà l’escenari de l’entrega, a les 20.30h,  de la tercera edició dels premis Arjau  que volen reconèixer a persones vinculades al municipi i que han tingut una trajectòria de referència, que han aconseguit deixar emprempta , marcar un camí a seguir i portar el nom de Roses arreu. Aquest any els premis Arjau s’han dividit en tres categories: Turisme, Gastronomia i Comerç. Fins ara els guardonats han estat  l’ artífex del Bulli, Juli Soler;  el fundador del GEN, Eloi Borràs, a títol postum. I els fundadors de dos restaurants emblemàtics i de referència de Roses: Alfons Magester, del restaurant Cal Campaner i, Clara Cortada, de La Sirena.