Roses Cultura a Casa ofereix una dotzena d'activitats virtuals aquest mes de maig

2020-05-06 17:30

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses edita des d’aquest mes de maig una nova agenda d’activitats, en aquesta ocasió en format digital, per poder seguir tota la programació que ofereix Roses Cultura a Casa.

L’agenda segueix el format de l’Agenda d’Activitats que el consistori publica i distribueix per equipaments i establiments del municipi amb periodicitat mensual, i la substituirà fins a la tornada de les activitats presencials. En aquest cas, la distribució es farà online a través de les webs i xarxes socials municipals. En ella es detallen els diversos actes programats durant el mes, amb indicació del dia i hora en què estaran disponibles a la web www.rosescultura.cat

Petits contes virtuals, una taula rodona amb escriptors d’Edicions Cal·lígraf, les obres de teatre Animals de Companyia i Per no entendre el català, Cinefòrum virtual sobre la pel·lícula 10.000 km, Club de Lectura de l’obra Olive Kitteridge, i un concert de corals pro Guinea-Conacky, són les propostes que oferirà durant aquest mes la plataforma Roses Cultura a Casa.

Una nova eina digital per continuar gaudint de les propostes i activitats dels equipaments culturals de la població, aquest cop des de casa, amb l’objectiu que la cultura no s’aturi a Roses.