Renoven els aparells de l'àrea de salut del Parc Bosc de Figueres

2020-01-07 13:00

L'Ajuntament de Figueres està portant a terme la renovació dels aparells d'exercici físic situats a l'àrea de salut del Parc Bosc de Figueres. En concret, l'Ajuntament substituirà els aparells obsolets i malmesos i els reemplaçarà per 12 noves unitats, com barres per a estiraments, patins o una bicicleta el·líptica, entre d'altres.

A més de la renovació d'aquests elements, l'àrea de salut del parc Bosc incorporarà una espatllera, una nova estació que permetrà realitzar exercici físic a persones amb diversitat funcional. Els treballs de substitució dels elements d'exercici físic aniran acompanyats de la incorporació de paviment de cautxú de color marró fosc per fer més còmode i segur utilitzar aquest tipus d’elements.

El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, ha destacat que “el parc Bosc és un espai de socialització, de gaudi, lleure i d’esport. I és per això que les instal·lacions han d’estar adaptades a aquestes necessitats. I com sempre des d’aquest govern, pensades per a tothom, també per les persones amb diversitat funcional”.

Xarxa d'itineraris saludables de Figueres
La xarxa d'itineraris saludables de Figueres està formada per sis parcs de salut situats a la plaça Francesc Macià, passeig Països Catalans i John Lenon, i als parcs de les Aigües, Marca de l’Ham i Bosc.

Els equipaments, promoguts des de l'Ajuntament de Figueres i Dipsalut (Diputació de Girona), contenen elements d'exercici físic que permeten desenvolupar capacitats físiques determinades com la flexibilitat, la força, l'equilibri o la resistència a partir d'aparells per fer tracció de braços, el·líptica, treball de cames o glutis, entre d'altres.

Els treballs de renovació i substitució dels aparells del parc Bosc tindran un cost aproximat de 17.796€ i es preveu enllestir la seva instal·lació al llarg de les pròximes setmanes.