Proposen un cap de setmana per a gaudir d'Empuriabrava al millor preu

2018-09-27 15:30

Aquest matí s’ha presentat al Túnel de Vent la iniciativa Empuriabrava 50, un cap de setmana per gaudir Empuriabrava al millor preu. Del 5 al 7d’octubre s’ha organitzat un cap de setmana de descomptes per viure les moltes experiències que ofereix la marina residencial amb tota la família i amics. Aquesta és una aposta clara per la desestacionalització i pel turisme familiar de qualitat que va néixer l’any passat per la celebració dels 50 anys d’Empuriabrava i se li ha donat continuïtat.

Seran descomptes del 50% en activitats de diferents àmbits com oci, lleure, esport, cultural o natura. Tota la comercialització de les activitats i allotjament es realitzarà a través d’una web pròpia amb motor de reserves on en podrà accedir a tota l’oferta programada.


La regidora de promoció econòmica, comerç i turisme, Helena Solana ha manifestat que "des de l'Ajuntament continuem treballant per al teixit empresarial del sector turístic i amb accions com aquestes ens permeten allargar un xic la temporada d'estiu i a través de la campanya de comunicació promocionar el gran actiu d'activitats d'oci i lleure que es poden realitzar al nostre municipi, tant en família com en parella". Per la seva banda l’Alcalde de Castelló d’Empúries Salvi Güell, ha manifestat que "de les activitats organitzades en motiu del 50è aniversari d’Empuriabrava aquesta és una de les que tenen continuïtat ja que creiem que és una bona manera de fomentar la desestacionalització i potenciar tot el nostre teixit comercial".