Programen més de 80 propostes als Centres Cívics de Figueres en el primer semestre

2017-01-16 19:00

L'Ajuntament de Figueres ha programat més de 80 activitats als Centres Cívics Municipals fins al juny, entre cursos, tallers, espectacles i exposicions. Una de les novetats principals respecte la temporada anterior és que els alumnes inscrits en activitats de continuïtat poden renovar la matrícula online el 16 i el 17 de gener, just abans de l'inici del període d'inscripcions general, que començarà el 19 de gener a les 9 del matí, i finalitzarà el 31 de gener.

La programació del primer semestre de 2017, amb activitats dirigides a tot tipus de públics, presenta noves propostes com ara classes de Pilates Fit Aeri, gimnàstica per a mares amb nadons, creació de joies d'argila polimèric, elaboració de cosmètica natural, o escacs per a nens. També destaca la xerrada La influència de la salut hormonal a les nostres emocions a càrrec del reconegut fisioterapeuta, divulgador científic i expert en psiconeuroimmunologia Xevi Verdaguer, que tindrà lloc el 28 de març a les 19 h al centre cívic Joaquim Xirau.

Pel que fa a les activitats que es programen anualment, es proposen cursos, tallers i monogràfics dedicats a diferents àmbits com ara la dansa, gimnàstica, arts plàstiques i visuals, idiomes, habilitats i recursos, gastronomia, activitats específiques per a infants, joves o majors de 50 anys, exposicions, així com programes socials i de suport a entitats.

El regidor d’Acció Cívica, Jordi Masquef, explica que amb la implantació de dos períodes diferenciats de matrícula online, un per a les inscripcions generals de nous cursos, i un per a la renovació d'activitats en continuïtat, es pretén "premiar la fidelitat dels usuaris habituals i garantir que puguin gaudir i participar en aquelles activitats i cursos que ja han iniciat", complint així amb una demanda que reclamaven els usuaris des de feia un temps.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca que la programació d'enguany demostra, una vegada més, que "els centres cívics s'han consolidat com equipaments de proximitat, que impulsen activitats de desenvolupament social i cultural, i que promouen la vida associativa i la participació dels ciutadans".

Les renovacions online de les activitats de continuïtat es podran fer el 16 i el 17 de gener a partir de les nou del matí, i de manera presencial a cada centre cívic, de nou a una del matí, i de tres a dos quarts de vuit del vespre.

La matrícula online general s'iniciarà el 19 de gener, a les nou del matí, i també es podrà fer de manera presencial a cada centre cívic, de nou a una del matí, i de tres a dos quarts de vuit del vespre.

Podeu consultar tot el programa en el següent enllaç.