Ple extraordinari per a debatre el suport al Festival i al Museu del Circ

2017-07-12 18:00

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha convocat per dilluns 17 de juliol un Ple extraodinari per a poder debatre públicament el suport al projecte del Festival Internacional del Circ de Figueres i del Museu del Circ perquè tots els grups municipals puguin exposar els seus posicionaments i definir el suport del plenari municipal en relació a aquest projecte. 

En la Comissió Informativa celebrada aquest dilluns 10 de juliol, la moció de suport al Festival i al Museu va ser aprovada només amb els 5 vots favorables del govern, 9 abstencions (ERC, PSC, C’s, Manuel Toro i Núria Galimany), i 2 vots en contra (CUP i CExF). En aquesta comissió només hi eren presents 16 dels 21 regidors del Consistori, amb excusa d’assistència de la portaveu de la CUP, la portaveu del Partit Popular, un regidor del PSC, i un regidor no adscrit. 

L’alcaldessa Marta Felip considera que és absolutament necessari un debat públic on totes les forces politiques defineixin amb claredat i mostrin el seu suport al projecte, i que ho facin no només pel promotor, també per totes les altres administracions públiques que hi donen suport i que demanen un posicionament definit del consistori figuerenc.