Pirempordà reuneix milers de visitants tot i la pluja

2018-10-15 10:00

Tot i l'amenaça de pluges del cap de setmana, Maçanet de Cabrenys ha pogut gaudir de la 2a Edició del Pirempordà, la Fira de l'Esport de Muntanya, Oci i Lleure del Pirineu Empordanès i la Catalunya Nord.

Milers de visitants, locals, de la resta de Catalunya, i la Catalunya Nord, han aprofitat les treves meteorològiques per recórrer el recinte firal presidit per la carpa central d'expositors i la resta d'espais i activitats programades pel llarg pont festiu. Senderisme, BTT, xerrades i tallers infantils, l'escola de drones, les partides d'Airsoft, FutbolGolfi, el Parc d'Aventura per nens i nenes, les experiències nocturnes en plena natura o els batejos solars, han estat, entre altres, les propostes que els organitzadors han posat a l'abast de tot el públic que s'acostava a l'espai esportiu de Maçanet de Cabrenys, que acollia el Pirempordà.

Cal destacar la inauguració del rocòdrom permanent, que s'afegeix al Circuit Infantil de BTT, del que ja gaudeixen els maçanetencs i maçanetenques, i molt especialment, l'entrega del Premi Pirempordà a l'Esport Solidari, una obra en fusta, pedra i ferro d'Evarist Vallès, al Grup Iris de Figueres, per la seva tasca de sensibilització social a través de l'esport amb la seva popular 'Curda de la Dona'.

El Pirempordà forma pat d'un projecte transfronterer de col·laboració entre Maçanet i els municipis del Sud Canigó, i ha comptat amb el suport de la Casa de la Generalitat de Perpinyà, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava-Pirineu de Girona, el Consorci Salines Bassegoda.