'Penso en Yu' al Teatre de Roses el dissabte 12

2015-12-09 12:30

Dissabte 12 desembre, a les nou de la nit, al Teatre Municipal de Roses, es representarà l'obra "Penso en Yu", de la dramaturga i escriptora quebequesa Carole Fréchette. Sota la direcció d'Imma Colomer; Fina Rius, Pep Ferrer i Anna Ventura -que recentment ha substituït en el repartiment Mar Ulldemolins-, interpreten uns personatges impactats per uns esdeveniments que passen a milers de quilòmetres de distància.

Una dona benestant llegeix una notícia al diari que la trasbalsa profundament, un home que va a la deriva i una noia xinesa que no vol saber res de les atrocitats que es cometen al seu país es troben per fer front a un esdeveniment històric.

Fréchette, guanyadora dues vegades del Prix du Gouverneur Genéral del Canadà, presenta la història de tres desconeguts que, de forma inesperada, es veuran confrontats a la història dels camaràdes Yu Dongyue, Lu Decheng i Yu Zhijan, els tres joves estudiants que van llançar pintura al retrat de Mao Zedong durant les protestes de la plaça de Tiananmen del 1989. Pels tres desconeguts les seves vides mai seran les mateixes.

El preu de les entrades per a la representació és de 12 euros. En el cas de persones amb dret a descompte (jubilats, Carnet Jove i carnet Biblioteca de Roses), el preu és de 10 €. Els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses tenen entrada gratuïta.

Les entrades poden adquirir-se a les taquilles del Teatre o bé telefònicament, el dijous i el divendres previs a la representació, de 12 a 14 h. El mateix dia de l'espectacle la taquilla s'obrirà una hora abans de la funció per a la venda de les entrades disponibles.