Paula Martínez i David Pulí, pubilla i hereu de l'Alt Empordà 2017

2017-09-18 12:00

Paula Martínez de Llançà i David Pulí de Figueres són la nova Pubilla i Hereu de l'Alt Empordà. La proclamació es va fer el passat dissabte 16 de setembre a Llançà. La primera dama comarcal és Carla Aguirre (pubilla de Portbou) i el Fadrí comarcal 2017 és Martí Costa (hereu de Vialatenim).

L'acte, que va començar a la Casa de Cultura a les 4 de la tarda va seguir amb batukada, gegants, capgrossos i castellers.

Ja a les 7 de la tarda i amb la presència del Sr. Gil Vilarrassa (President del Foment de les Tradicions Catalanes), la Sra. Sònia Martínez (Consellera Comarcal de Cultura de l’Alt Empordà i alcaldessa de La Jonquera), el Sr. Pere Vila (President de la Diputació de Girona i alcalde de Llançà) i altres regidors del municipi, va tenir lloc l’acte de proclamació del Pubillatge Comarcal de l’Alt Empordà 2017. 

L’acte el va clausurar el l'alcalde de Llançà i president de la Diputació Pere Vila agraint la participació a tots els assistents i posant en valor la feina que realitza el Foment de les Tradicions Catalanes per mantenir vives les nostres tradicions.