Oques Grasses tornarà a Sons del Món el 4 d'agost

2023-11-15 11:00

Oques Grasses publicarà aquesta primavera el seu sisè disc i el presentarà al Sons del Món, el festival delicatessesn de l'Empordà, en l'únic concert que oferirà la banda a la Costa Brava aquest estiu. 

La Ciutadella de Roses, un espai patrimonial i arqueològic i un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava, acollirà el 4 d'agost aquest concert on no faltarà cap dels himnes dels osonencs ni tampoc els seus pròxims hits.

Els osonencs es van acomiadar dels escenaris a principis de 2023 amb un concert al Palau Sant Jordi que van veure 18.400 persones, una xifra que va significar el rècord d'assistència al recinte. Al llarg de cinc discos molt celebrats, els Oques Grasses han canviat l'estètica musical del pop català gràcies a una producció singular, que flirteja amb multitud de gèneres des de la sensibilitat musical més avançada i acurada. Les seves lletres iròniques, surrealistes i alhora profundes connecten amb un públic fidel que coreja les seves cançons arreu del territori, i que ben segur continuarà consolidant-los com un dels pocs grups amb vocació de cantar a la veritat de la vida, lluny de la frivolitat i la superficialitat dels temps actuals.

El concert d’Oques Grasses se suma al ja anunciat d’Antònia Font, que actuaran al festival Sons del Món el dia 2 d’agost.