Obertes les inscripcions al Carnaval de Roses

2020-01-16 11:30

Les colles que vulguin participar a les passades del Carnaval de Roses ja es poden apuntar des del web municipal o, presencialment, al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses (plaça de Catalunya, 12), de dilluns a divendres, de 8 h a 14 h. El termini finalitzarà el proper 2 de febrer. 

Per formalitzar la inscripció cal omplir la sol·licitud d’inscripció amb les dades de la colla, la mida de la carrossa i la potència de l’equip de so, i adjuntar el rebut de l’assegurança del vehicle. Si en el moment de fer la inscripció no es té el rebut de l’assegurança, aquest es pot lliurar, com a màxim, el dia 14 de febrer.

El dia 6 de febrer, a les 20 h, al Teatre Municipal, es realitzarà un sorteig per adjudicar les posicions de sortida de cada colla. Les colles que vagin sense carrossa o vehicle estan exemptes de participar en el sorteig.

Per fer el sorteig s’ordenaran les inscripcions de les colles segons la data de presentació de la documentació i se’ls assignarà correlativament un número. Es dipositaran en una bossa tantes boles numerades com colles. El número de la primera bola que s’extregui correspondrà a una de les colles, la qual triarà el número de sortida que desitgi i així successivament. En el cas que no hi hagi cap representant de la colla, aquesta perdrà el torn i haurà d’escollir la posició un cop finalitzat el sorteig.

Les colles que hagin presentat les inscripcions fora de termini podran escollir la posició un cop finalitzat el sorteig o fins al dia 14 de febrer.