Nou curs de formació per a acompanyants de transport escolar

2019-12-28 20:00

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitza un nou curs per formar acompanyants del servei de transport escolar. Es realitzarà els dies 13 i 27 de gener i 3 i 10 de febrer de 2020 de 15.45 a 18.45 h, a la mateixa seu de la institució. Es tracta d'un curs de 12 hores lectives i quatre més de pràctiques que capacita per desenvolupar la tasca d’acompanyant al transport escolar, un servei que presta el consell comarcal.

Les places són limitades i el preu d'inscripció és de 100 euros. L’inscripció s’haurà de realitzar a la seu del Consell Comarcal (al carrer Nou 48 de Figueres) fins el 9 de gener i cal presentar una fotocòpia del DNI/NIE, una fotografia mida carnet i el comrpovant de pagament.

En concret, el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal de l'Alt Empordà porta diàriament, aquest curs, a l'entorn d'uns 2.500 alumnes d'arreu de la comarca, corresponents als nivells d’educació infantil, primària i secundària dels diferents centres. En aquests moments hi ha en servei una flota d’uns vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport. El servei de transport escolar inclou la presència, com a mínim, d’una persona acompanyant que realitzarà tasques de vigilància i control.