Neix 'Empordà Solidari' una plataforma per fomentar les iniciatives altruïstes i promoure el territori des de l'hostaleria

2020-05-12 10:00

Posar en valor la vessant altruïsta i generosa del sector turístic empordanès i, a la vegada promoure d’una forma diferent a la que s’ha fet fins ara, el gran atractiu, l’experiència i l’excel.lència d’aquest territori. És el que ha mogut a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà (AHAE) a impulsar “Empordà Solidari”, una plataforma que neix amb la voluntat d’anar més enllà de l’actual crisi provocada arran de la pandèmia de la COVID-19. 

Es tracta d’una iniciativa innovadora que té per objectiu posar en contacte les empreses del sector turístic de la comarca associades a l’entitat que volen oferir productes o serveis i també les d’empreses d’activitats o oferta cultural, natural o d’oci... per ajudar a sectors o col.lectius necessitats, amb les entitats o persones que necessiten les propostes solidàries.

L’Associació ha dut a terme fins ara diferents iniciatives solidàries i ara ha decidit unir-les totes sota el paraigües d’aquesta plataforma.  El projecte  s’articularà a través de la pàgina web www.empordasolidari.com i a partir del 15 de maig estarà obert a totes les empreses associades que vulguin col.laborar i a totes aquelles empreses o activitats de la comarca que s'hi vulguin adherir. Només caldrà que registrin a la plataforma els productes o serveis que ofereixin . Per la seva banda, les entitats o col.lectius que vulguin accedir a les propostes solidàries també caldrà que s’inscriguin al web. A partir d’aquí una comissió gestora de l’entitat s’encarregarà de gestionar totes les ofertes i les demandes; també impulsarà sortejos solidaris i altres accions.