Mossos i Guàrdia Urbana detenen el presumpte autor dels tres robatoris del cap de setmana al centre de Figueres

2019-10-30 19:00

L’estreta col·laboració entre el Cos de Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres ha permès detenir el presumpte autor de tres robatoris amb força en establiments comercials a la zona centre de Figueres succeïts la darrera setmana.

La matinada del dia 27 d’octubre, una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava fent servei de vigilància i prevenció de robatoris en establiments de la zona centre va sentir una trencadissa de vidres que provenia del carrer Peralada. Els agents van comprovar com un jove sortia corrents del davant d’un establiment on s’havia trencat el vidre amb una pedra. El subjecte identificat, del que es va poder veure la complexió física i vestimenta, va fugir posteriorment a l’alçada del carrer Barceloneta.

La descripció d’aquest jove s’ajustava a la d’un altre que havia estat identificat per la Guàrdia Urbana a les 23 hores al Rovell de l’Ou.

Amb aquestes dades la Unitat d’Investigació de l’ABP de Figueres - Alt Empordà dels Mossos d’Esquadra ha aconseguit relacionar aquesta persona amb dos robatoris més ocorreguts a la zona, un la mateixa nit al carrer Peralada i l’altre la nit anterior, al carrer Joan Maragall.

A dia d’avui, dotacions dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Figueres han procedit a la recerca del presumpte autor, que finalment ha estat detingut per la Guàrdia Urbana, lliurant-lo a la Unitat d’Investigació de la comissaria de Figueres perquè instrueixin diligències policials i sigui posat a disposició judicial. El detingut té 19 anys.

Des del Govern municipal de Figueres es vol reconèixer i felicitar la tasca realitzada per ambdós cossos de policials i la seva estreta col·laboració, que ha permès una ràpida resolució del cas, essent fonamental la coordinació existent entre ells.