Mor un noi de 18 anys en un accident a Avinyonet de Puigventós pel xoc entre un turisme i una motocicleta

2018-10-07 12:00

El Servei Català de Trànsit informa que aqest dissabte a la tarda es va produir un accident de trànsit mortal a l’N-260 confluència amb carrer Tramuntana, al terme municipal d’Avinyonet de Puigventós. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a la 19.55 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme i una motocicleta van col·lidir frontalment i, com a conseqüència del xoc, va morir el passatger posterior de la motocicleta. La víctima és un home, I.E.M., de 18 anys, veí de Figueres i de nacionalitat espanyola. El conductor del vehicle de dues rodes, un menor d’edat, va resultar ferit de caràcter greu i va ser traslladat a l’hospital Universitari de Girona Dr Josep Trueta. El conductor i únic ocupant del turisme va resultar il·lès.

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir el conductor del turisme implicat en l’accident, un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres. Els agents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu, un delicte de lesions per imprudència greu i un delicte per conduir sota els efectes de l’alcohol ja que a la prova d’alcoholèmia va donar 0,86mg/l. Aquesta taxa suposa superar més de tres vegades la taxa màxima permesa.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i la unitat de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).