Més de 200 persones sancionades per la Guàrdia Urbana a Figueres per incompliment de les restriccions de mobilitat durant l'estat d’alarma

2020-03-22 13:00

La Guàrdia Urbana de Figueres ha intensificat els controls per verificar el compliment de les mesures decretades per l’estat d’alarma. Es realitzen controls a vehicles a diferents punts de la població per verificar que es compleixen les restriccions de desplaçaments.

Durant els últims 6 dies, s’han controlat un total de 1005 vehicles (865 vehicles espanyols i 136 vehicles estrangers) dels quals, 40 en situació d’infracció. S’han identificat 1610 persones, s’han posat 215 sancions i s’han detingut tres persones per no respectar les limitacions a la llibertat de circulació de persones establertes a l’article 7 del reial decret pel qual es declara l’estat d’alarma que poden comportar multes d’entre 600 i 30.000 euros segons la Llei Orgànica de protecció de la seguretat ciutadana.

El vicealcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas explica que ‘hem intensificat els controls per tal de garantir que es compleixi el confinament i que només se surti si és imprescindible. Cal que tots ens quedem a casa i la Guàrdia Urbana vetllarà per tal que es compleixin les mesures decretades davant l’episodi de crisi del COVID-19’.