MasiaMarket al celler Masia Serra de Cantallops el 12 d'agost

2017-08-06 10:00

El celler Masia Serra de Cantallops proposa la segona edició del MasiaMarket. Es farà el dissabte 12 d'agost des de les 6 de la tarda. Masia Serra aposta des de l'any 2002 per l’enoturisme vinculant la gastronomia, el vi i el paisatge de l'Empordà.

La seva filosofia consisteix en cercar sinergies i establir vincles amb altres petits artesans del territori. En aquest sentit, i després de l’èxit de l’ any passat, aquest estiu torna el MasiaMarket. Serà una tarda-nit màgica, emmarcada entre vinyes, amb artesania i gastronomia pròpia de l'Empordà, amb tallers infantils per la mainada, i la millor selecció de música per animar la festa. A les seves xarxes socials  ja estan desvetllant, de mica en mica, les diferents parades que es podran trobar entorn la gastronomia i l'artesania .

A ll'oferta gastronòmica s'hi afegeix a l'igual que l'any passat una acurada selecció de Foodtrucks, on no hi faltarà una proposta per a vegans i espais per asseure’s i gaudir del paisatge i la festa.

El MasiaMarket 2017 obrirà les portes a les 6 de la tarda i les tancarà a les 3 de la matinada. L'entrada és gratuïta i la venda de tiquets per les degustacions serà al mateix celler.

Aquest any el celler ha preparat un espai a peu de vinya amb un photocall, i s'organitza un concurs a Instagram amb el hashtag #masiamarket2017. La fotografia amb més likes guanyarà un lot de productes del celler i una visita guiada per a dues persones.

Durant tot l’any, Masia Serra ofereix un munt d’experiències per a visitar el celler on l’eix comú és conèixer la seva filosofia envers la terra i els vins que elaboren, el seu paisatge i la gastronomia, sempre amb productes de proximitat. Podeu trobar des d’una visita guiada amb tast de vins i tapes amb productes artesans, pícnics entre vinyes, esmorzars de forquilla, rutes caminant amb burricleta o segway per conèixer el seu entorn i dinars o sopars maridats. A l’estiu també organitzen concerts entre vinyes amb artistes catalans i concerts de poesia musicada.