Maryse Olivé, Rosa Maria Malé, Jaume Cristau i Triangle Blau rebran les distincions de ciutat de Figueres

2017-10-06 10:00

El Ple ordinari del mes d'octubre de l'Ajuntament de Figueres ha aprovat per unanimitat els honors i les distincions de la ciutat d'enguany, proposats i acordats prèviament a la Comissió del Nomenclàtor.

D'aquesta manera el títol de Filla Adoptiva de Figueres a títol pòstum serà per a Maryse Olivé Quintana, en reconeixement a la seva trajectòria pedagògica i política, així com pel seu compromís polític, cultural i cívic amb la ciutat de Figueres i amb Catalunya.

Títol de Ciutadana d'Honor de Figueres a Rosa Maria Malé Ricart, en reconeixement a les activitats que ha desenvolupat al llarg de la seva vida com a dinamitzadora cívica, social, cultural i artística de la ciutat de Figueres. 

Fulla de Figuera de Plata a l'associació Triangle Blau, en la categoria d'entitats, per l'actuació en la preservació de la memòria històrica i en la promoció dels valors de llibertat, tolerància, justícia i pau, i en la defensa i promoció dels drets humans. 

Fulla de Figuera de Plata a Jaume Cristau Brunet, en la categoria de persones, en reconeixement a la llarga i fructífera trajectòria musical i per haver portat el nom de Figueres arreu on ha actuat.

El lliurament dels honors i distincions de Figueres 2017 se celebrarà el diumenge 22 d'octubre al Teatre El Jardí de Figueres, a les sis de la tarda, en el decurs del tradicional concert de ciutat.