Les Microaccions per Amor ompliran Figueres de representacions escèniques de petit format

2019-12-09 19:00

Consolidat com “el festival escènic de petit format” de la ciutat, Microaccions per Amor seguirà oferint les ja conegudes representacions de curta durada i per a un públic reduït, en espais singulars de Figueres.

Després de l’èxit de les anteriors edicions, La Nau Oliva, juntament amb l’Ajuntament de Figueres, tornen a apostar de nou per aquest format. Es podran veure quatre obres, en quatre espais singulars i l’entrada serà 100% gratis.

Cadascuna de les obres es representarà en un espai diferent simultàniament, amb passes regulars cada 40 minuts, entre les 17 i les 21 h. Per tant, cada obra es repetirà fins a sis vegades a cada espai amb l’objectiu que el públic pugui fer la ruta i gaudir de totes les obres.

Un espectacle molt especial, a càrrec dels versàtils Mundo Chillón acompanyats per El niño de la hipoteca i Ferran Exceso, tancaran aquesta edició del festival “Microaccions per amor” a la sala La Cate, a les 22:30 hores.

Mundo Chillón és una caricatura de la realitat que mostra més que la pròpia realitat. És un món amb referències a l’esperpent de Valle-Inclán i a l’humor absurd d’Azcona i José Luís Cuerda, una paròdia del “chic”. Són estils musicals de tota la vida que les modes han ignorat i punts de vista que el pensament únic arracona. Les seves influències van des de Kiko Veneno o George Brassens a Goran Bregovich, Kevin Johansen, Bersuit Bergarabat i el Selu de Cádiz. Contradictori i sorprenent, a vegades aspre i amb estries, no apte per al que esperi que li serveixin tot predigerit, plastificat i amb una sola interpretació possible. És la ironia que tot ho tenyeix, des dels temes més explosius a les reTlexions més profundes.

Un reflex oníric, vibrant, curiós, irònic, elegant, decadent, sarcàstic, contradictori, tendre i visceral d'un mateix. Venda d’entrades a www.entradium.com/events/chillon