L'Associació d'Empresaris de Roses impulsa un Distintiu per garantir el compliment dels protocols de seguretat

2020-06-06 19:00

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, que agrupa unes 200 empreses, ha creat un Distintiu per garantir el compliment dels protocols d’higiene i seguretat als seus establiments associats  en les fases de desescalada arran de la pandèmia de la COVID-19.  La iniciativa, que porta per eslògan “Roses et cuida”, compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses. 

Tots els establiments associats a l’entitat que vulguin disposar d’aquest segell hauran de signar primer una declaració de responsabilitat ,segons la qual  assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols sanitaris actuals. Això inclou mesures com l'ús de les mascaretes o equips de protecció individual (EPI), la disponibilitat de gels desinfectant de mans, la garantia de la distància social o la neteja i desinfecció constant dels emprovadors i el gènere.  El Distintiu l’hauran de col·locar en un lloc visible del local. 

D’altra banda, l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus ha recaptat 3.110€ que entregarà a Càritas i Creu Roja  per ajudar a pal·liar els efectes de la crisi entre els col·lectius més vulnerables.