L'Associació de Comerciants i Empesaris de Castelló d'Empúries regala bosses de cotó per la compra als seus establiments

2020-02-05 12:30

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a través del departament de Promoció Econòmica i Comerç, segueix amb la campanya de promoció del comerç del municipi iniciada l’estiu passat juntament amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries. 

La campanya #shoppingcastelloempuriabrava, lligada a les estacions de l’any, s’emmarca en les accions de promoció i dinamització comercial impulsades des de l’ajuntament i té com a objectiu principal donar a conèixer els establiments comercials del municipi, i a la vegada el de promocionar i difondre les activitats que s’organitzen des de l’associació i ampliar el nombre d’associats. 

La campanya consisteix en l’obsequi de bosses de cotó per a les compres als establiments associats, que han ofert promocions especials als seus establiments. Amb cada bossa, es regala també el llistat dels comerços adherits a la campanya i a més el plànol guia amb tots els membres associats i la seva ubicació. Més informació de la campanya a www.castellocomerc.com.

Helena Solana, regidora de Promoció econòmica, està molt satisfeta de dur a terme de manera conjunta amb l’associació aquesta campanya de promoció del comerç i alhora també molt contenta de la bona acollida que ha tingut.

Foto: 

https://www.facebook.com/CastelloCviu/