L'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal reparteix bosses reutilitzables en el Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic

2019-07-03 18:00

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha iniciat una campanya en motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic. L’ens ha repartit bosses reutilitzables als municipis turístics per tal de difondre la necessitat d’evitar les bosses d’un sol ús que malmeten el medi ambient.


Els punts d’informació de Peralada, Sant Pere Pescador, Figueres, l’Escala, Cadaqués, Portbou, Vilajuïga i els parcs naturals han la instal·lat cartelleria de la campanya i han repartit les bosses als visitants. Cada punt disposa d’unes tres-centes bosses que repartirà fins esgotar-ne les existències.


La campanya va més enllà, doncs les bosses que s’ofereixen tenen uns llistats indicatius de quin tipus de residu va a cada contenidor. Aquesta acció puntual va en consonància amb les campanyes per a la prevenció de residus que impulsa de manera regular l’Àrea de Medi Ambient.