L'Ajuntament reparteix 600 ampolles de vidre en dues hores en el primer dia de la campanya 'Aigua de Figueres'

2019-12-09 17:00

L'Ajuntament de Figueres i l'empresa municipal encarregada de la gestió integral del cicle de l'aigua al municipi, FISERSA, han entregat més de 600 ampolles de vidre d'Aigua de Figueres en la primera jornada de la campanya "Aigua de Figueres".

En total es preveu distribuir fins a unes 1.500 ampolles de vidre inicials fins a exhaurir existències. Després de Nadal, l'empresa municipal FISERSA distribuirà 1.800 unitats addicionals donat la bona acollida de la primera jornada de la campanya.

Amb el nom "Aigua de Figueres", l'Ajuntament de Figueres i FISERSA volen donar a conèixer la bona gestió i tractament de l'aigua potable al municipi, procedent majoritàriament de la serra de les Salines i del puig de Bassegoda gràcies a l'embassament de Boadella.

L'objectiu de la campanya es potenciar el consum domèstic de l'aigua de l'aixeta entre els figuerencs, reivindicant els atributs de l'aigua de Figueres com una aigua sana i segura, gràcies al seu equilibri en sals minerals; econòmica, perquè és 400 vegades més barata que l'aigua embotellada; i ecològica, en evitar la generació de residus i l'estalvi de recursos.