L'Ajuntament de Figueres obre les inscripcions del curs de Creació d'empreses innovadores en sectors emergents

2017-09-20 09:00

L'Oficina d'Empresa i Emprenedoria de l'Ajuntament de Figueres ha obert el període d'inscripcions per a la quarta edició del curs de Creació d'empreses innovadores en sectors emergents. La formació, que es durà a terme del 6 d'octubre al 16 de desembre al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer, té com a objectiu dinamitzar l'economia de la ciutat i la comarca a través de noves iniciatives empresarials englobades dins de sectors emergents. 

El curs va adreçat a emprenedors i emprenedores que tinguin un projecte de creació d'empresa en un sector emergent, empresaris i empresàries que hagin creat la seva empresa en aquests sectors en els darrers 5 anys o que vulguin llançar noves línies de negoci innovadores i/o en sectors emergents. 

Les sessions formatives estaran impartides per experts en els diferents àmbits amb àmplia experiència pràctica i els participants tindran la possibilitat de demanar consultories personalitzades amb els experts. A més, tot el curs estarà enfocat a la pràctica i a la posta en marxa real de l’empresa, prioritzant l’enfocament dels projectes en funció de la visió dels possibles inversors. 

L'alcaldessa de Figueres i regidora de Promoció Econòmica, Marta Felip, afirma que "des del govern municipal apostem per afavorir, des de tots els àmbits possibles, l'emprenedoria i la creació i implantació d'empreses a la ciutat. Un d'aquests àmbits i molt important és la formació i l'acompanyament als nous emprenedors que s'ofereix des de l'Àrea de Promoció Econòmica i que porta temps donant molt bons resultats". 

El curs de Creació d'empreses innovadores en sectors emergents es realitzarà els divendres 16 a 20 h i els dissabtes de 9 a 13 h, i cal inscripció prèvia a www.ddgi/formacioenxarxa. Per a més informació, podeu contactar amb l'Oficina d'Empresa i Emprenedoria de l'Ajuntament de Figueres a l'adreça electrònica promocioeconomica@figueres.org o bé al telèfon 972674261.