L'Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal es reuneixen per tal d'intentar millorar la recollida d'envasos a la ciutat

2020-02-18 18:45

El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas i la regidora Ester Marcos s'han reunit aquest dimarts amb la consellera comarcal, Anna Palet i tècniques de medi ambient per tal de trobar mesures per millorar la recollida d'envasos a Figueres. Actualment el Consell Comarcal de l'Alt Empordà és l'administració responsable de la recollida dels envasos a la ciutat de Figueres. 

Els regidors han demanat que es faci una major planificació i es millori l'eficiència del servei actual. S'ha arrencat el compromís de treballar conjuntament per millorar la recollida d'envasos a Figueres.

Així mateix, en la reunió també s'han plantejat temes de futurs acords per tal de modernitzar la deixalleria de Figueres arrel de la seva incorporació a la Xarxa comarcal de deixalleries que lidera el Consell Comarcal.  

La regidora Ester Marcos explica que "en els carrers mesos hem fet un esforç per millorar la recollida de les escombraries a la ciutat i necessitem que els envasos també es recullin més i millor. Per això hem fet aquesta reunió amb el Consell Comarcal. Entre les dues administracions i treballant coordinadament hem de poder millorar aquest tema perquè hi ha la voluntat d'ambdues parts".