L'Ajuntament de Figueres decreta serveis mínims pel 18 d'octubre

2019-10-17 13:30

L’Ajuntament de Figueres informa que, davant la convocatòria de vaga convocada per les organitzacions sindicals Intersindical-CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) per aquest divendres 18 d'octubre, s'ha procedit a decretar els serveis mínims per tal de garantir la prestació de serveis essencials en el municipi durant l’aturada i la suspensió de l'agenda d’activitats institucionals.

Pels serveis ordinaris i dependències municipals s'ha establert la presència d'un mínim personal per garantir l'atenció durant tota la jornada. Respecte a la Guàrdia Urbana, es garantirà la presència del personal que per a cadascun dels torns de servei.

Pel que fa a les llars d'infants municipals, els serveis mínims decretats garanteixen la presència d'un terç de la plantilla, i un horari d'obertura de les instal·lacions de 7.45 a 12 hores i de 15 a 17 hores. Altrament, s'informa que aquest dia no hi haurà servei de menjador davant la previsió de no poder atendre correctament aquest servei.

Amb relació a FISERSA, s'informa que l'atenció al públic romandrà interrompuda, mentre que per al transport públic urbà es garanteix uns serveis mínims del 50% durant tota la jornada.

Finalment, s'informa que es manté l'espectacle del monologuista Toni Moog previst pel mateix divendres 18 d'octubre a les 21 hores, al Teatre municipal El Jardí, donat que la seva organització depèn d'un promotor privat i per contracte té els serveis mínims garantits.