L'Acustiqueta ofereix quatre concerts pel públic familiar a la Rambla de Figueres

2019-08-26 10:00

L'Acustiqueta està pensada perquè els més petits visquin la inoblidable experiència d'un festival en un escenari urbà tan especial com el de Figueres.

Artistes cabdals de la música familiar actual com Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Orquestra Di-Versiones i Heavy per Xics protagonitzen la millor programació familiar possible. L'Acustiqueta és l'apartat diürn de l'Acústica i té lloc divendres 30, dissabte 31 d’agost i diumenge 1 de setembre.

Més de 108.000 espectadors a la passada edició posicionen l’Acústica com el tercer festival amb més poder de convocatòria del país, gràcies a la seva aposta sense complexos pels artistes de casa, tant els consolidats com els emergents que ja vol destacar i donar suport.

La programació s'encetarà divendres amb Dàmaris Gelabert, una de les figures cabdals de la música infantil en l'àmbit català i estatal. Damaris Gelabert té una carrera prolífica amb quinze discos al sarró en més de vint anys. A més, és una autèntica ídola que enguany ha estat la primera artista catalana que Youtube ha distingit amb el Botó de Plata, pel fet de sumar més de 100.000 subscriptors al seu canal.

Dissabte serà el torn del grup empordanès El Pot Petit. La Jana i en Pau us conviden a gaudir d’un concert on es podrà veure els personatges més emblemàtics com el lleó vergonyós, els pirates, el cuc poruc o la formiga rockera. La proposta d’El Pot Petit ha esdevingut un dels grups del circuit de música familiar amb més poder de convocatòria del país.

Diumenge començarà amb Heavy per Xics, un projecte impulsat pel mateix festival, que tornarà a l'escenari de la Rambla per a descarregar una bona dosis de música heavy i rock on pares i fills s'ho passen d'allò més bé recordant els clàssics d'AC/DC, Metallica o Europe, amb lletres del cançoner popular català.

La festa culminarà amb l'Orquestra Di-Versiones, el grup més popular de les festes majors de Catalunya. Torna a l'Acustiqueta ja transformat en un clàssic i el grup amfitrió del festival. El concert de clausura de l’Acústica que protagonitzen de manera continuada -des que van ser descoberts pel festival- ha esdevingut una cita obligada i multitudinària on els seguidors del grup i del festival s'acomiaden ballant en família fins a la següent edició.