L'Acústica 2019 promet una gran dosi de música festiva amb grups com La Pegatina, Oques Grasses, Zoo i Buhos a la Rambla

2019-08-20 11:00

La música festiva viu un dels seus millors moments. Els grans grups del gènere són ara mateix el principal reclam per a festivals i festes majors, ja que són els que més poder de convocatòria tenen de públic de totes les edats. Les seves cançons són les més radiades a les emissores comercials i les més premiades.

L'Acústica 2019 acull els quatre grans grups del gènere, La Pegatina, Oques Grasses, Zoo i Buhos, acompanyats de propostes també molt exitoses com els navarresos Iseo & Dodosound i les bandes amb veu de dona, Suu i les Balkan Paradise Orchestra.

El primer dia del festival, La Pegatina portaran el seu explosiu nou espectacle on repassen els seus grans èxits i les cançons del seu darrer disc "Ahora o nunca". Els osonencs Oques Grasses no podien faltar al festival en la gira de presentació de "Fans del Sol" amb èxits com “In The Night”. Hi seran divendres, a la Rambla, i on, just després, hi actuaran els valencians Zoo.

Dissabte serà el torn de Buhos per a sacsejar la Rambla que, abans, haurà ballat els èxits de Fangoria i, per extensió, d'Alaska.