La trobada de motor clàssic de Peralada inclourà tractors

2012-05-30 08:00

El proper diumenge 3 de juny 2012, Peralada acollirà per quarta vegada la Trobada del Motor Clàssic que també incorpora la 1ª Trobada de Tractors d’Època així com el
1r Concurs d’Arada. 

A les 9 del matí es rebrà a tots als participants amb els seus vehicles Antics i Clàssics a l’avinguda de la Constitució, en què està confirmada la presència d’una cinquantena de cotxes, entre els quals n’hi haurà dels anys vint i trenta, una col·lecció de Seat 600, Lotus, Chevrolet, Rolls Royce, per citar-ne alguns. El programa del dia començarà amb un bon esmorzar per a tots els participants. 

A la rotonda de Vallgornera, tindrà lloc a les 10h, el 1r Concurs d’Arada a càrrec d’alguns tractors participants. I seguidament, s’iniciarà la rua de tractors des de Vallgornera cap al centre de Peralada. A les 11h, començarà la ruta dels Cotxes Antics i Clàssics que els durà de Peralada a Mollet de Peralada, Sant Climent Sescebes, Cabanes, Figueres, amb parada a la Rambla, i de tornada cap a Vilabertran, Urbanització del Golf de Peralada i cap al punt de sortida de l’avinguda Constitució de Peralada. El trajecte és d’uns 30 quilòmetres. 

A les 12h30 s’iniciarà la passejada dels tractors participants pels carrers de Peralada. I a les 14h, tindrà lloc, com cada any, el dinar al Cafè del Centre. Els conductors hi estan convidats i el preu dels acompanyants serà de 12€. Tots els participants rebran una medalla commemorativa com a record de la jornada passada en companyia dels amants del motor.