La IAEDEN-Salvem l'Empordà animarà l'u de maig amb diferents actes a la Rambla de Figueres

2012-04-26 13:00

El programa de les Fires i Festes de la Santa Creu inclou una novetat destacada per a la diada del dimarts 1 de maig. Es tracta de "+ Festa" que organitza L'Iaeden-Salvem l'Empordà. Començarà a les 10 del matí amb el pregó a càrrec dels Hereus de l'Empordà i seguidament hi haurà xocolatada pels més petits.

A la part alta de la Rambla hi haurà servei de bar amb begudes i menjars de l’Empordà. També durant tot el dia concurs d’identificació de fotografies de flora, fauna i paisatges empordanesos. Entre les 10 i les 12 es faran tallers infantils i a les 12 s'oferirà l'espectacle infantil "Cagalàstics". Hi ha una gran variteta d'actes com tast de vins, cant improvisat, campionat de botifarra, concurs de llançament de pinyols d'oliva, les actuacions dels grups d'animació infantil Els Xancleta (17:00) i El Pot Petit (18:00) i ball amb Les Granotes de la Bassa (19:30). 

Els beneficis d’aquesta jornada es destinaran a la defensa del territori empordanès. Tots els artistes hi col.laboren de manera desinteressada. Trobareu tots els actes detallats en aquest enllaç.