La Guàrdia Urbana de Figueres incorpora quatre nous agents

2019-06-25 17:00

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i el regidor Pere Casellas han rebut als quatre nous agents que s'incorporen a la plantilla de la Guàrdia Urbana de Figueres. Amb aquestes incorporacions la plantilla arriba als setanta agents i la voluntat del nou govern és que aquesta xifra augmenti en els pròxims anys per tal de poder tenir una ràtio més adequada per les necessitats de la ciutat.

En el pròxim mes de setembre set nous agents començaran la formació a l'Escola de Policia de Catalunya i podran incorporar-se a la plantilla de la Guàrdia Urbana de Figueres a l'estiu de l'any que ve. 

En aquest sentit l'alcaldessa ha valorat molt positivament aquestes incorporacions que "ens permeten incrementar la presència de la Guàrdia Urbana al carrer en l'inici de la temporada d'estiu i alhora contribueixen a rejovenir la plantilla. Hem de continuar incorporant més agents i sobretot planificar millor les incorporacions del que s'han fet els darrers anys, ja que per aquest govern, la seguretat dels figuerencs i la lluita contra l'incivisme és una prioritat".